GLAVNO DA SE KLAJMBA 2016.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alpinistički kamp “Glavno da se klajmba” 2016. u organizaciji Komisije za alpinizam Hrvatskog planinarskog saveza uz suorganizaciju Speleološko – alpinističkog kluba Ekstrem Makarska, Alpinističkih odsjeka Željezničara i Velebita iz Zagreba održava se i ove godine u Brelima, na lokaciji Gornji Kričak od petka, 07.10. do nedjelje 09.10..

Službeni početak kampa je u petak, 07.10., kada će, zavisno od vremena dolaska. jedan dio pristiglih već iskoristiti priliku za penjanje koje će se nadamo se uz dobro vrijeme nastaviti sve do nedjelje.
Alpinistički odsjeci Velebita i Željezničara iz Zagreba u petak navečer organiziraju večeru dok u subotu večeru pripremaju članovi SAK Ekstrema iz Makarske.
Mjesto druženja, večera kao i predavanja su u dvorani OŠ Dr Franje Tuđmana, na Gornjem Kričku, u Brelima. U subotu navečer predavanje će održati dvojica mladih i nadarenih penjača iz okolice Varaždina, Ivan Vitez i Mario Musulin. Bit će riječi o njihovim usponima u Norveškoj, Kanadi, Dolomitima a također će se osvrnuti i na Svjetski kup u lednom penjanju.

You may also like...

Odgovori